Prisgaranti

 

Alltid laveste pris
Du som booker via våre nettsider kan være sikker på å ha fått best pris hos våre leverandører. Ta gjerne kontakt med lokale overnattingssteder og tilbydere av aktiviteter - dersom du finner den samme tjenesten til lavere pris hører vi gjerne fra deg. Kontakt oss for mer informasjon.

Les mer: Prisgaranti

Bestillingsvilkår


Bestillingsvilkår

BOOK FINNMARK er ansvarlig for deg som kunde når du bestiller din opplevelse gjennom oss. Vi sørger for at du får nødvendig informasjon før reisen og tar kontakt med deg dersom det oppstår vesentlige endringer vedrørende din bestilling. Dersom du har behov for å kontakte oss før eller under reisen, er vi tilgjengelig mandag-fredag 09.00-16.00. Vi kan kontaktes via telefon (+47) 78 47 70 31 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Bestillingsvilkår

Bookingsystemet håndterer bestillinger til og med 9 personer. Du kan bestille fram til kl. 16:00 dagen før ankomst Din bestilling er bekreftet når du mottar bekreftelse med reservasjonsnummer. Vi anbefaler alle våre kunder å skrive ut bekreftelsen og ta denne med på reisen. Du må være minst 18 år for å gjøre en bestilling gjennom BOOK FINNMARK.

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestilling gjennomføres. BOOK FINNMARK er ansvarlig for selve transaksjonen, og at korrekt beløp trekkes fra din konto. Oppstår det problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg. Oppnår vi ikke kontakt, vil bestillingen bli kansellert. Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side (SSL 128 bit) hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort. Kun BOOK FINNMARK og leverandør av det produktet du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og din kontaktinformasjon.

Avbestilling/endring fra din side

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med BOOK FINNMARK.

- Avbestilling kan gjøres frem til 7 dager før ankomst med full refusjon.

- Avbestilling etter dette gir ingen refusjon.

- En endring fra din side betraktes som en avbestilling.

Enkelte av våre underleverandører og samarbeidspartnere opererer med andre avbestillingsvilkår i tillegg til våre. Dette gjelder spesielt ved bestilling av flyreiser og leiebil. I disse tilfellene vil du få opplyst egne reglementer når du bestiller.

Avbestilling/endring av pakker fra din side

For å avbestille eller endre hele pakken før 40 dager før avreise gis refusjon av hele beløpet. Avbestilling av hele pakken mellom 40 og 14 dager før avreise gis refusjon på 50% av reisens pris. Avbestilling av hele pakken 14 dager eller senere gis ingen refusjon.

Forsikring/avbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler alle våre kunder å sørge selv for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

Våre underleverandører

Vi er ansvarlig for at våre underleverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre underleverandører er ansvarlig for hver sin del av ditt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning osv, som er i overensstemmelse med de til en hver tid gjeldende lover og regler som får anvendelse for leverandøren.

Kanselleringer/vesentlige endringer fra vår side

Kanselleringer/vesentlige endringer kan forekomme ved:

 • forhold vi eller underleverandør ikke er herre over; f eks værforhold, havari, arbeidskonflikter osv.
 • at betingelser ikke er oppfylt; f eks forbehold om minimum antall deltakere osv. Dersom slik kansellering/vesentlig endring skjer, og du ikke aksepterer det eventuelle alternativ du måtte få på stedet, tilbakebetaler vi 100%. For å kunne gi deg en best mulig opplevelse, forbeholder vi oss imidlertid retten til å foreta mindre justeringer i turopplegg. Slike justeringer kan forekomme f eks pga. vær- og føreforhold.

Grupper

BOOK FINNMARK hjelper deg gjerne dersom du ønsker å bestille for en gruppe. Ta i så fall kontakt med oss per telefon eller e-post.

Reklamasjoner

Hvis du opplever feil eller avvik underveis i forhold til de reisedokumenter du har mottatt, og forholdet ikke kan rettes opp på stedet, vennligst ta skriftlig kontakt med BOOK FINNMARK så snart som mulig. Dersom vi ikke blir enige, kan du henvende deg til Reklamasjonsnemnda for Selskapsreiser, postboks 2924 Solli, 0230 Oslo. For mer informasjon, se: www.reiselivsforum.no

Vi ønsker deg velkommen til Finnmark!

BOOK FINNMARK
Org nr: 965 509 089
Fiskeriveien 4D, 9750 Honningsvåg
Tlf: +47 78 47 70 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aktiviteter

 • CampAlta

  CampAlta

  Altaelva har alltid vært en viktig del av livet i Alta. Elva støtter et bredt økosystem av planter og dyr, og det gir en rikelig tilførsel av fisk for menneskene som bor her. Altaelva regnes som en av verdens beste lakseelver, det fanges laks på...

 • Sorrisniva AS

  Sorrisniva AS

  Sorrisniva er en helårig opplevelses- og aktivitetsbedrift, som ligger ved bredden av Altaelva. I 2009 fikk vi pris for Årets Reiselivsbedrift fra Innovasjon Norge. På vinteren kan du besøke Norges største og nordligste ishotell. Du kan også...

 • Pæskatun

  Pæskatun

  Peska er et av skiferfjellene i Alta. Oppe i skiferbruddet ligger Pæskatun og Alta Skiferprodukter AS.

 • BorealisAlta

  Nordlysets skjønnhet og kraft har fascinert folk i alle tider. Og mens ulike kulturer har fortalt sine egne historier om nordlyset, har vitenskapsfolk har lett etter naturvitenskapelige forklaringer på fenomenet.
 • Cavzo Safari

  Cavzo Safari

  Her kan opplevelsen kombineres med elvebåttur om sommeren eller kappkjøring med rein på vinteren. Turens høydepunkt er lavvobesøket der tradisjonell samisk mat blir servert og du får anledning til å joike sammene med oss.

 • Nordlysbadet

  Nordlysbadet

  I Nordlysbadet finnes mange tilbud. Totalareal er 5150 m2. Publikums- og administrasjonsareal er 3430 m2, hvorav 860 m2 er bassengareal.

 • GuideGunnar

  GuideGunnar

  One of Norway’s most innovative and experienced tour guides, GuideGunnar is known for his energy and enthusiasm, sharing generously his in-depth, local knowledge of heritage and country. Educated mountain guide, GuideGunnar was one of the first in...

 • SarvesAlta alpinsenter

  SarvesAlta alpinsenter

  Alpinanlegg med fantastisk utsikt over Alta og Altafjorden.

 • Alta museum

  Alta museum

  Bergkunsten i Alta er en av syv norske oppføringer på UNESCOs verdensarvliste

 • Sami Siida

  Sami Siida

  Opplev samisk kultur, mat og tradisjon. Hjertelig velkommen!

 • GLØD Explorer

  GLØD Explorer

  GLØD er nordlysspesialisten i Alta og tilbyr «Jakten på nordlyset», skreddersydde arktiske turer og ekspedisjoner for enkeltpersoner og grupper.

 • Holmen Husky Lodge

  Holmen Husky Lodge

  Bli med oss på et spennende hundesledetur eventyr i vinterlys! Opplev fantastiske natur, fjell og elver på en unik måte, på et hundeslede eventyr med våre firbente venner her på Holmen Husky Lodge.

 • Icecube of Aurora

  Icecube of Aurora

  Icecube of Aurora er en lokal turistfiskebåt som driver med opplevelsesturer ut i Altafjorden.

 • Northern Lights Husky og Trasti & Trine

  Northern Lights Husky og Trasti & Trine

  Trasti & Trine og Northern Lights Husky holder til i Øvre Alta, 10 km fra Alta sentrum. Vi tilbyr hundekjøring, ulike matopplevelser og overnatting.

 • Gargia Fjellstue AS

  Gargia Fjellstue AS

  Gargia Fjellstue ligger sør for Alta, ved den gamle postveien fra Alta til Kautokeino. Denne vakre perlen er omkranset av vakker natur bare 30 minutter fra Alta flyplass.

 • Storekorsnes Ferie & Fritid

  Storekorsnes Ferie & Fritid

  Opplev den fantastiske Finnmarksnaturen sommer og vinter. Sjøfiske, Safari, Midnattsol, Nordlys, havørnen, kveite, hval, reinsdyr og andre arktiske dyr.

Bestill overnatting

 

 

 

 

 

Les vår prisgaranti

Bedriftskatalog

Få oversikt over bedriftene i vårt nærområde.

Bedriftskatalog

Smaken av arktis

 • Nordlysbadet

  Nordlysbadet

  I Nordlysbadet finnes mange tilbud. Totalareal er 5150 m2. Publikums- og administrasjonsareal er 3430 m2,...

 • Restaurant Alta

  Restaurant Alta

  På Scandic Alta som ligger i sentrum av Alta, så finner du Restaurant Alta. Hotellet ligger kun 1 time og...

 • Sami Siida

  Sami Siida

  Opplev samisk kultur, mat og tradisjon. Hjertelig velkommen!

 • SarvesAlta alpinsenter

  SarvesAlta alpinsenter

  Alpinanlegg med fantastisk utsikt over Alta og Altafjorden.

 

Turistinformasjon

Turistinfo

Overnatting

 • Storekorsnes Ferie & Fritid

  Storekorsnes Ferie & Fritid

  Opplev den fantastiske Finnmarksnaturen sommer og vinter. Sjøfiske, Safari, Midnattsol, Nordlys, havørnen,...

 • Thon Hotel Alta

  Thon Hotel Alta

  Hotellet ligger sentralt i Alta Sentrum, på toppen av kjøpesenteret Amfi Alta. Thon Hotel Alta er et...

 • Alta River Camping

  Alta River Camping

  Campingplassen ligger ved siden av den berømte Altaelva mellom mektige fjell. Vi er ca 5 km fra Alta på RV...
 • Scandic Alta

  Scandic Alta

  Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og...

 • Alta Gjestegaard & Spa

  Alta Gjestegaard & Spa

  I Bossekopfjæra inviterer vi til en gjestegaard utenom det vanlige. Med gode matopplevelser på menyen, en...
 • Sorrisniva AS

  Sorrisniva AS

  Sorrisniva er en helårig opplevelses- og aktivitetsbedrift, som ligger ved bredden av Altaelva. I 2009 fikk...

Værvarsel

  Temp.°CNedbørVind
      I morgen
00:00 mm m/s
00:00 mm m/s
00:00 mm m/s
00:00 mm m/s
00:00 mm m/s
00:00 mm m/s

Brukerpanel